Mesoterapi

Mikronæringsstoffer som vitaminer, antioksidanter, mineraler og fukt sluses ned i huden for å påvirke cellene positivt. Fin for de med rynker, ujevn, tørr, slapp eller uelastisk hud. Gir umiddelbart glød og fylde. Mesoterapi blir ofte kalt for «hudens gjødsel». Huden blir prioritert sist når kroppen fordeler næringsstoffer fra mat og drikke, og ved mesoterapi kan vi forbedre cellenes vekst- og levevilkår. Lager kun små synlige merker i huden som forsvinner etter 2-3 timer

Hele ansikt og hals kr. 1300,- 

Behandlingen inkluderer rens, lett peel, mesoterapi og maske

Mesoterapi + kjemisk peeling kr. 1700,-

Behandlingen inkluderer rens, mesoterapi, kjemisk peeling og evnt maske (avhengig av type peeling) 

I en mesoterapi behandling blir mikronæringsstoffer sluset inn i huden og gir næring til hudcellene i dermis og epidermis. Dette optimaliserer cellefunksjonen og etterlater huden glødende og fresh.

Inno-TDS formuleringer brukes ved vitamin-innslusing med aktive ingredienser som kan nå direkte gjennom de ulike hudlagene og ned til de dypere lagene i dermis. Behandlingen utføres ved små nålestikk i hudens overflate som tilfører huden ulike ingredienser ut fra ulik indikasjon. Det kan være ingredienser som vitaminer, antioksidanter, aminosyrer, mineraler og fuktighet. Huden kan nyttegjøre seg av dette slik som grønne planter kan med gjødsel rett og slett.

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som virker ved å stimulere vekstfaktorer i huden som fører til at huden styrkes, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenvinnes. Ved å tilføre huden ulike næringsstoffer kan man behandle grov, ujevn, solskadet, aknearr, tørr, slapp og uelastisk hud. 

Et naturlig alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner og har ingen nedetid. Behandlingen kan kombineres med Klassisk ansiktsbehandling og Kjemisk peeling. Alle formuleringene er uten tilsetningsstoffer og er helt rene og sterile. Behandlingen gir umiddelbar effekt og varer i 1-2 mnd før den kan gjentas

lagt til handlevogn